Mi s-a spus la veterinar ca SIGUUR e fetita aceea si aveau dubii in legatura cu cealalta ( in varsta de 1 luna )..
M-am gandit ca ne descurcam noi, i-am separat (nu complet, se pot vedea inca) imediat ce-am vazut ca au un comportament ciudat,
dar mi-e greu sa-i vad asa, plangand practic unul dupa altul

M-am gandit si la posibilitatea sterilizarii baietandrului mai tarziu, cand va suporta asta, dar in Oradea mi-e sincer teama, avand in vedere ca nu prea sunt veterinari interesati de porcuti...

Mentionez ca nu am cum sa transport porcusorul in alte orase...decat in ORADEA
Va rog sa-mi spuneti si parerea voastra...As putea eventual sa-i las sa convietuiasca mai tarziu, fara sa faca puiuti si sa tin cont de perioada ``de calduri`` a fetitei ? Sau daca sunteti din Oradea si aveti (am vazut pe acest forum ca sunt unele persoane cu) porcuti castrati si fericiti, va rog sa ma ajutati...

Ii ador pur si simplu si nu stiu ce sa ma fac... V-am spus si trista mea povestioara ca in cazul unei adoptii sa-mi mai pot vedea baietelul din cand in cand, cu poze sau pe viu... Multumesc anticipat.
Puiutii se cam scarpina, dar au doar acea matreata pe blanita, nu par sa aibe alte afectiuni. Am cumparat Ectocid sampon pentru pisicute, si m-am gandit sa-i spal, insa sunt atat de micuti inca, de mi-e frica sa nu le scap si-n ochisori samponul respectiv.. Sunt cam agitati pentru ca ii am de 4 zile doar si abia acum ne imprietenim putin...
Nici nu mai indraznesc sa mai fie vreo mica speranta ca cei doi sa fie de acelasi sex..''i''-ul baietelului e destul de romanesc, nu mai e deloc un y...

Edit:
Poza a fost facuta la veterinar. A fost foarte draguta doamna, dar ma gandesc ca sunt mai axati pe animalute mai domesticite la noi in tara

http://s1268.photobucket.com/albums/jj5 ... 6208_n.jpg

cel mai grasun este baietelul si ciufulita e fetita

mi se rupe sufletul cand ii vad boticul, daca mai are cineva un baietel si o fata ce convietuiesc, va rog sa ma ajutati si pe mine... cum sa procedez corect cu ei, sa-i fac fericiti!!
P.S. Sunt noua pe acest forum, daca nu m-am incadrat la rubrica la care trebuie, imi cer scuze...