Concurs foto iulie - Plimbare in afara custii
Concurs foto iulie - Plimbare in afara custii
soarec, ma-sa si valiza lu` tac-su

Porcusorii lui Andras Cristian

Porcusorii lui Andras Cristian
- ramona_inka
- Expert Forum
Re: intrebare intrebatoare????
Ultima oară modificat 26 Iul 2008, 00:22 de către ramona_inka, modificat 1 dată în total.
-
- Nou venit
http://inlinethumb24.webshots.com/48087 ... 600Q85.jpg
Pullyshor se ducea la papagali
ps:nu vreau sa castig...nici nu ma pun cu Borki sau Maria,vreau doar sa-l vedeti cat de scump ii :X
Pullyshor se ducea la papagali
ps:nu vreau sa castig...nici nu ma pun cu Borki sau Maria,vreau doar sa-l vedeti cat de scump ii :X
Ne face placere sa-l vedem...
Pupici pe nasucul lui,
si va asteptam cu drag sa participati la concursul din luna august. 

-
- Nou venit
mama, mama ce de activitate pe ultima suta de metrii!
norocul vostru ca nu am putut intra pe net...altfel
cu totii sunt frumosi..doar sunt adoratii nostri
sper ca acest tip de competitiii sa nu nasca animozitati
votati poza care va place cel mai mult! si cel/cei mai buni sa castige
ps. cred ca,pe viitor. ar trebui acceptate doar pozele in aceasta sectiune...fara comentarii(altfel sunt greu de urmarit pozele)
dc e nevoie mai facem o sectiune pentru incurajari
norocul vostru ca nu am putut intra pe net...altfel

cu totii sunt frumosi..doar sunt adoratii nostri
sper ca acest tip de competitiii sa nu nasca animozitati
votati poza care va place cel mai mult! si cel/cei mai buni sa castige

ps. cred ca,pe viitor. ar trebui acceptate doar pozele in aceasta sectiune...fara comentarii(altfel sunt greu de urmarit pozele)

dc e nevoie mai facem o sectiune pentru incurajari

:friends: shrekut si runty
draga mea ingerina
eu am o singura poza in concurs:coco, cici, lady
poza coco, molly, micmic a fost facuta tot de mine, tot in bucataria personala pentru ca fetele lui borki stau la mine de 2 saptamani. ea renoveaza apartamentul si nu le poate tine in praf si zgomot de ciocan rotopercutor.
e adevarat ca in prima poza se vad si fetele lui borki, ca ale mele erau preocupate sa se certe cu ele.
eu nu stiu acum care porcut sa votez. unele poze sunt mai intunecate, altele mai mici si nu ies in evidenta porcilinii. dar zau ca nu stiu pt ca toti sunt super frumosi
concursul e la inceput si sunt sigura ca in urmatoarele luni va fi si mai greu sa iei o decizie
nu iteleg insa replica: nu ma pun cu porcii mariei.
pai ce au porcii mei si nu au ai tai, mai draga?
v-am povestit eu mai mult de ei, dar in rest, au tot 4 labute, o burtica mare, o gurita chitaitoare si mancacioasa. si sigur ii iubim la fel de mult
un weekend frumos va doresc
eu am o singura poza in concurs:coco, cici, lady
poza coco, molly, micmic a fost facuta tot de mine, tot in bucataria personala pentru ca fetele lui borki stau la mine de 2 saptamani. ea renoveaza apartamentul si nu le poate tine in praf si zgomot de ciocan rotopercutor.
e adevarat ca in prima poza se vad si fetele lui borki, ca ale mele erau preocupate sa se certe cu ele.
eu nu stiu acum care porcut sa votez. unele poze sunt mai intunecate, altele mai mici si nu ies in evidenta porcilinii. dar zau ca nu stiu pt ca toti sunt super frumosi
concursul e la inceput si sunt sigura ca in urmatoarele luni va fi si mai greu sa iei o decizie
nu iteleg insa replica: nu ma pun cu porcii mariei.
pai ce au porcii mei si nu au ai tai, mai draga?
v-am povestit eu mai mult de ei, dar in rest, au tot 4 labute, o burtica mare, o gurita chitaitoare si mancacioasa. si sigur ii iubim la fel de mult
un weekend frumos va doresc
Înapoi la “Concurs lunar de fotografie”