Concediu - caut gazduire pt porcuti
Re: Concediu - caut gazduire pt porcuti
In cazul in care nu apare o oferta de cazare pe forum, o alternativa ar putea fi cea mentionata in acest mesaj viewtopic.php?p=133716#p133716
-
- Nou venit
Buna, am si eu doua porcusoare 4 luni si doresc sa le las cuiva care mai are porcusori sau stie cum sa.i ingrijeasca...eu plec in concediu de pe 19 iulie pana pe 24 iulie...pot sa ofer si eu reciprocitate acestei persoane (zona popesti-leordeni)
-
- Nou venit
Buna ziua,
Sunt nou-venita pe acest site, in mare parte doar citesc informatii cum sa imi cresc porcusorul de guineea dar se pare ca de data aceasta as nevoie de un om suflet mare care sa ma ajute cu gazduirea unui porcusor pentru o perioada de 4 zile, termenul este un pic cam din scurt, mai exact as avea nevoie pentru perioada 11-14 febr de obicei o lasam la mama, dar din pacate nu se mai poate.
Detalii: o porcuta de 2ani si jumatate, localitatea Bucuresti.
Multumesc anticipat!
Ramona
Sunt nou-venita pe acest site, in mare parte doar citesc informatii cum sa imi cresc porcusorul de guineea dar se pare ca de data aceasta as nevoie de un om suflet mare care sa ma ajute cu gazduirea unui porcusor pentru o perioada de 4 zile, termenul este un pic cam din scurt, mai exact as avea nevoie pentru perioada 11-14 febr de obicei o lasam la mama, dar din pacate nu se mai poate.
Detalii: o porcuta de 2ani si jumatate, localitatea Bucuresti.
Multumesc anticipat!
Ramona
Buna Ramona, pot ajuta eu cu gazduirea.
Te rog sa ma contactezi la telefon sau pe whatsapp: 0752096550
Te rog sa ma contactezi la telefon sau pe whatsapp: 0752096550
Înapoi la “Gazduiri porcusori”