Concediu - caut gazduire pt porcuti
Concediu - caut gazduire pt porcuti
Cazare
am si eu un porcusor... cred ca l-ati vazut pe forum .... Sucre este numele lui...are 10 luni, este cel mai cuminte porcut din toata lumea asta...
voi pleca in concediu si nu am cu cine sa-l las... stau in bucuresti... poate sa ma ajute cineva cu el? voi fi plecata in jur de 2 saptamani....
incerc si eu, ca nu am ce face altceva...
multumesc anticipat
am si eu un porcusor... cred ca l-ati vazut pe forum .... Sucre este numele lui...are 10 luni, este cel mai cuminte porcut din toata lumea asta...
voi pleca in concediu si nu am cu cine sa-l las... stau in bucuresti... poate sa ma ajute cineva cu el? voi fi plecata in jur de 2 saptamani....
incerc si eu, ca nu am ce face altceva...
multumesc anticipat
concediu-gazduire pt porcuti
Ultima oară modificat 04 Sep 2008, 15:05 de către veronica, modificat 1 dată în total.
:friends: shrekut si runty
- ZuzuBelleMel
- Membru fidel
- ZuzuBelleMel
- Membru fidel
- ZuzuBelleMel
- Membru fidel
Ultima oară modificat 12 Sep 2008, 15:51 de către raluca, modificat 1 dată în total.
▀▄♥☺ღ✿♥╚мy ԼϊեեԼε αиĝεԼՖ╝♥✿ღ☺♥▀▄
- luminitaguba
- Membru
hmm..pai s-a cam invatat cu narav la tine Bianca...3 zile am dus munca de lamurire cu el ca vroia tot liber sa stea ...in rest,cred ca i-a priit schimbarea asta,ca mananca ca un porc toata ziua..de la 900 de grame a ajuns la 1 kg 100 ..tre' sa il bag la cura de slabire daca o tine tot asa
"Where I am today, is where my mind and will put me, where I am tomorrow is where my mind will put me.” B. Blanks
Înapoi la “Gazduiri porcusori”