Concediu - caut gazduire pt porcuti
Re: Concediu - gazduire pt porcuti
Buna! Am si eu un baietel de 3 anisori si nu am cui sa-l las pe perioada concediului. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva din Bucuresti sa-l gazduiasca pe perioada 25 august-2 septembrie. Ii voi asigura talasul, bobitele, legumele, etc. Bineinteles ca, la nevoie voi oferi si eu cazare celui care ma va ajuta! Va rooog, e foarte urgent, trebuie sa plec si persoana care trebuia sa aiba grija de el s-a razgandit, iar acum nu mai am cu cine sa il las!
Chiar nu e nimeni care ma poate ajuta? Va rog, nu stiu unde sa il las
- ramona_inka
- Expert Forum
Roxii, ai PM, cineva cunoscut mie te poate ajuta.
Pana la urma am gasit pe cineva care ma poate ajuta. Oricum, va multumesc pentru ajutor! O zi buna!
Gazduire pentru 2 purcei bucuresteni
Buna ziua,
Exista vreo crescatorie de incredere prin preajma Bucurestiului care sa si cazeze purcei pentru perioade scurte de timp?
Merci.
Exista vreo crescatorie de incredere prin preajma Bucurestiului care sa si cazeze purcei pentru perioade scurte de timp?
Merci.
Re: Gazduire pentru 2 purcei bucuresteni
Exista persoane in Bucuresti care gazduiesc porcusori.
Daca te-ai fi uitat un pic prin topicurile de aici ai fi gasit
Daca te-ai fi uitat un pic prin topicurile de aici ai fi gasit
Multumesc, dar nu asta am intrebat.
Francisc, click pe acest link viewtopic.php?f=27&t=703
Am citit cateva pagini inainte sa postez.
Prefer o crescatorie. Mi se pare mai sigur.
Prefer o crescatorie. Mi se pare mai sigur.
Exista o singura crescatorie de incredere in Bucuresti, si multi iubitori de incredere. Acum, fa cum crezi
OK. Multumesc.
Ela si Lizuca au nevoie de camin iubitor
Eu am 2 porcute, pe Ela (4 ani) si Lizuca (5 anisori). Eu voi pleca din tara si trebuie sa le caut un alt camin. Mi-am adus aminte tarziu de gemon, iar pana acum din pacate am gasit doar oameni care voiau sa le imperecheze. Ceea ce eu nu-mi doresc avand in vedere c-au trecut deja prin asta si au o varsta Vreau sa fie linistite la batranete. Cum n-am gasit pe nimeni pentru adoptie, ma gandeam sa incerc varianta cu cazare temporara pana la un viitor stapan definitiv. Porcusoarele au o cusca maricica, casuta, adapatoare, perie pentru blanita,1 sac de asternut si pot contribui si cu mancare. Orice numai sa le stiu bine. Mi-as dori tare mult si sa pastrez legatura cu persoana care le va lua in grija.
Seara buna,
Ana
0728 472 264
annaiosub@yahoo.com
Seara buna,
Ana
0728 472 264
annaiosub@yahoo.com
Re: Ela si Lizuca au nevoie de camin iubitor
2 fete dragute s-au oferit sa devina stapane de porcute. Mission accomplished cu bine
Re: Ela si Lizuca au nevoie de camin iubitor
Ne bucuram!
Bună!
Este cineva care poate să aiba grijă de băiețeii mei Kiri și Gizmo in perioada 15 februarie - 23 februarie 2014? Mulțumim
*suntem din Brașov
Este cineva care poate să aiba grijă de băiețeii mei Kiri și Gizmo in perioada 15 februarie - 23 februarie 2014? Mulțumim
*suntem din Brașov
Înapoi la “Gazduiri porcusori”