Inscriere pentru gazduire temporara
- crisa24
- Cercetas
Re: Inscriere pentru gazduire temporara
Ma inscriu si eu cu gazduire pentru cineva din Otopeni sau Bucuresti!
Poti sa faci orice in viata, daca insisti suficient de mult!
Copiii mei: Zuzu, Bruna, Sori, Pusha, Silvie de Inka, Vivi, Golda, Marni, Lucky, Ciapi, Ursei, acvarii, porumbei, 10 mate-fiecare cu numele ei, etc.
- adelinatache
- Cercetas
-
- Nou venit
Si eu pentru Bucuresti, sector 6
Noi oferim gazduire in Iasi.
Am prefera femele, fara a fi considerat un act de discriminare, pentru ca o perioada scurta ar sta cu fetitele noastre in cusca.
Daca este vorba de masculi, doar sa vina cu tot cu cusca.
Deocamdata nu avem extraordinar de mult spatiu dar ajutam cu placere in caz de necesitate.
Am prefera femele, fara a fi considerat un act de discriminare, pentru ca o perioada scurta ar sta cu fetitele noastre in cusca.
Daca este vorba de masculi, doar sa vina cu tot cu cusca.
Deocamdata nu avem extraordinar de mult spatiu dar ajutam cu placere in caz de necesitate.
Pentru Bucuresti
"Hotel" pentru porcusori cu All Inclusive
Daca trebuie sa plecati departe, mai ales ca vin sarbatorile, si nu puteti lua porcusorii cu Dvs., oferim servicii complete - pensiune de 5 stele, papa bun, entertainment si orice mai este nevoie - pentru porcusori. Cazarea este intr-un mediu eco, spatiul generos (1.2 m x 0.5 m cu doua etaje), cu diverse accesorii si jucarii. Suki & Dollie (porcutele noastre) cu siguranta se vor bucura de oaspeti (cazarea evident se face separat, in casute diferite). Pentru detalii va las adresa de email alinaups@gmail.com
"Hotel" pentru porcusori cu All Inclusive
Daca trebuie sa plecati departe, mai ales ca vin sarbatorile, si nu puteti lua porcusorii cu Dvs., oferim servicii complete - pensiune de 5 stele, papa bun, entertainment si orice mai este nevoie - pentru porcusori. Cazarea este intr-un mediu eco, spatiul generos (1.2 m x 0.5 m cu doua etaje), cu diverse accesorii si jucarii. Suki & Dollie (porcutele noastre) cu siguranta se vor bucura de oaspeti (cazarea evident se face separat, in casute diferite). Pentru detalii va las adresa de email alinaups@gmail.com
-
- Membru Junior
Salut,
Pentru 2 porcuti ma poate ajuta cineva cu cazare timp de 2 saptamani pe perioada 08 - 22 mai?
Trebuie sa plec din tara iar prietena care trebuia sa am ajute m-a lasat balta.
Deci ma poate ajuta cineva?
Pentru 2 porcuti ma poate ajuta cineva cu cazare timp de 2 saptamani pe perioada 08 - 22 mai?
Trebuie sa plec din tara iar prietena care trebuia sa am ajute m-a lasat balta.
Deci ma poate ajuta cineva?
Gazduim cu drag si anul acesta porcusori, in Iasi. La fel ca anul trecut, preferabil ar fi femele. Masculii pe cat posibil sa vina cu propria cusca.
-
- Nou venit
Cazare pentru porcusori de guineea, Iasi
Buna , pot avea grija de animalutul tau cat timp esti in concediu , pentru detalii lasati un mesaj, mersi.
-
- Nou venit
Buna!
Sunt din LUGOJ. Am un porcusor de 5 ani, aproximativ(nu l-am luat chiar de pui), mascul-Athos.
Celalalt a murit si acum e singur. Am vrut sa-l dau la cineva care mai are tot 1 porcusor singur, dar mama nu ar vrea sa-l dau definitiv si atunci am ales calea de mijloc: caut pe cineva tot din Lugoj dispus sa il ia din cand in cand(sa aibe tot un porcusor mascul sa nu faca pui) cate 1 saptamana sa zicem. Eu il aduc si il iau si ii aduc portie de mancare.
Sunt din LUGOJ. Am un porcusor de 5 ani, aproximativ(nu l-am luat chiar de pui), mascul-Athos.
Celalalt a murit si acum e singur. Am vrut sa-l dau la cineva care mai are tot 1 porcusor singur, dar mama nu ar vrea sa-l dau definitiv si atunci am ales calea de mijloc: caut pe cineva tot din Lugoj dispus sa il ia din cand in cand(sa aibe tot un porcusor mascul sa nu faca pui) cate 1 saptamana sa zicem. Eu il aduc si il iau si ii aduc portie de mancare.
La varsta de 5 ani mutandu-l des dintr-un loc in altul il expui unor factori ce pot creste posibilitatea aparitiei unei boli (digestive, altele). Schimband periodic locul apar inevital schimbari si in dieta si in cotidianul obisnuit, ceea ce este trait ca un stres, stresul avand influenta negativa asupra rezistentei organismului.
Cantareste avantajele si dezavantajele unei astfel de alegeri pentru a putea alege cea mai potrivita decizie.
Cantareste avantajele si dezavantajele unei astfel de alegeri pentru a putea alege cea mai potrivita decizie.
- Jo
- Membru de Elita
Ma ofer si eu voluntar pentru gazduire purcelusi (locuiesc in Bucuresti - sector 3), cu conditia sa nu fie in saptamana 03.08-09.08.2015 cand sunt la randul meu plecata din oras. Pupici!
Long live THE pig(s)!
Înapoi la “Gazduiri porcusori”