Inscriere pentru gazduire temporara
-
- Membru Junior
Re: Inscriere pentru gazduire temporara
Ma numesc Oana, locuiesc in Bucuresti - Sector 2 (Floreasca).
Ma ofer sa gazduiesc porcusori pentru cine are nevoie...
Eu am doar o fetita de 3 ani (si sunt in cautare de surioara ).
Ma ofer sa gazduiesc porcusori pentru cine are nevoie...
Eu am doar o fetita de 3 ani (si sunt in cautare de surioara ).
Buna !
Am si eu o mica peoblema...
In vacanta intersemestriala e posibil sa plec din buc si caut pe cineva care sa poata sa aiba grija de porcusori
Serviciile ce le voi oferi : cusca de 120 pe 60 cm, fan, bobite, bani pentru legume si fructe, asternut la alegere ( talas sau fleece sau vetbed ) si accesorii.
Ce doresc : porcusorii vor fii tinuti intr-o camera unde vor fi feriti de curent si nu vor sta in aceiasi camera cu o/mai multe fetita/fetite . Vor primii mesele zilnice si li se va face curat cand trebiue, in functie de asternut. Daca alegeti vetbed sau fleece NU le veti spala voi, le voi spala eu la mine acasa .
Multumesc mult si sper sa gasesc pe cineva sa stea cu magarii !
Am si eu o mica peoblema...
In vacanta intersemestriala e posibil sa plec din buc si caut pe cineva care sa poata sa aiba grija de porcusori
Serviciile ce le voi oferi : cusca de 120 pe 60 cm, fan, bobite, bani pentru legume si fructe, asternut la alegere ( talas sau fleece sau vetbed ) si accesorii.
Ce doresc : porcusorii vor fii tinuti intr-o camera unde vor fi feriti de curent si nu vor sta in aceiasi camera cu o/mai multe fetita/fetite . Vor primii mesele zilnice si li se va face curat cand trebiue, in functie de asternut. Daca alegeti vetbed sau fleece NU le veti spala voi, le voi spala eu la mine acasa .
Multumesc mult si sper sa gasesc pe cineva sa stea cu magarii !
- ie3neiulia
- Membru
Cred ca o sa am si eu nevoie de ajutor in legatura cu gazduirea fetelor mele. Ideea e ca dupa ce termin sesiunea s-ar putea sa plec vreo 2-3 zile intr-o excursie cu colegii de apartament si nu am cu cine sa le las. Nu stiu nici exact daca plec sigur si nici data (e doar pe la mijlocul lui februarie). E cineva care ar fi dispus sa ma ajute?
Cu transportul nu ar fi problema ca as avea cu ce sa le aduc la locul respectiv.
Valabil doar pentru Bucuresti.
Cu transportul nu ar fi problema ca as avea cu ce sa le aduc la locul respectiv.
Valabil doar pentru Bucuresti.
Te pot ajuta eu daca e pe la jumatatea lunii Februarie.
Sa ne spuna MaraC perioada exacta in care va lasa porcutii la mine si daca nu va suprapuneti e in regula.
Sa ne spuna MaraC perioada exacta in care va lasa porcutii la mine si daca nu va suprapuneti e in regula.
O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa.
Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind "E în ordine".
-----------
Old username: Mati
-----------
Buna !
@Andreea- ii voi lasa de pe 30 ianuarie (duminica) pana pe 6 februarie (tot duminica)
Sper ca este convenabil pentru tine !
@Andreea- ii voi lasa de pe 30 ianuarie (duminica) pana pe 6 februarie (tot duminica)
Sper ca este convenabil pentru tine !
- ie3neiulia
- Membru
Cu mine nu s-ar suprapune ca atunci ar fi ultima mea saptamana de sesiune. Deci in principiu daca e sa plec pot sa ti aduc pentru 2-3 zile?
Daca nu poate Andreea te ajut eu cu cea mai mare placere
Animalul nu are nevoie de o pregatire speciala pentru a fi animal. Omul insa pentru a deveni om are nevoie de educatie. Educatia face diferenta dintre oameni si animale.
E ok ori la mine ori la Laur,cum vrei. Garantez ca vor avea cel mai bun tratament la oricare dintre noi.
O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa.
-----------
-----------
- ie3neiulia
- Membru
Ma bucur ca am gasit solutie la aceasta problema. Daca o sa plec cred ca o sa anunt cu 1 saptamana inainte. Singura chestie ar fi ca nu stiu daca ma pot cara cu ditamai cusca dupa mine
-
- Initiat
Stau in Bucuresti in sectorul 3 piata muncii si pot gazdui porcusori de guineea(o singura cusca mare sau mai multe mai micute). Am 13 ani dar cunosc cerintele acestui minunat animalut. Am mai gazduit porcusori. Accespt orice porcusor mofturos, indiferent de specie, probleme medicale, sau toane. Id de messenger roxyonly si e-mail roxyonly@yahoo.com
Sanatate porcusorilor
pupici!
Sanatate porcusorilor
pupici!
-
- Membru
Dragilor, ofer casa, masa, pupici si scarpinaturi la porcusori care n-au bilet de avion , la mine acasa sau la voi. As prefera la mine ca sa stau mai mult timp cu ei
Perioada nu contreaza, nici durata nu contreaza. Doar vreau ca detaliile sa fie stabilite din timp si minutios.
Eu sunt singurica acum, pentru ca porcusorul meu Jimmy m-a parasit recent.
Inca plang dupa el si azi, ma tot uit pe forum dar inca nu ma pot decide daca imi permit emotional sa adopt alt porcusor....
Dar m-am gandit ca n-ar fi rau sa incerc o faza intermediara si, mai intai, sa am grija de porcutii vostri.
Poate daca as fi avut si eu pe cineva care sa stea cu Jim, si acum ar fi fost langa mine si eu as fi putut fi fericita in continuare.
Date de contact: Cristina, 0726.46.46.90, criss.baias@gmail.com, Messenger ID: cris_ss2000
Zona: Bucuresti, oriunde
Perioada nu contreaza, nici durata nu contreaza. Doar vreau ca detaliile sa fie stabilite din timp si minutios.
Eu sunt singurica acum, pentru ca porcusorul meu Jimmy m-a parasit recent.
Inca plang dupa el si azi, ma tot uit pe forum dar inca nu ma pot decide daca imi permit emotional sa adopt alt porcusor....
Dar m-am gandit ca n-ar fi rau sa incerc o faza intermediara si, mai intai, sa am grija de porcutii vostri.
Poate daca as fi avut si eu pe cineva care sa stea cu Jim, si acum ar fi fost langa mine si eu as fi putut fi fericita in continuare.
Date de contact: Cristina, 0726.46.46.90, criss.baias@gmail.com, Messenger ID: cris_ss2000
Zona: Bucuresti, oriunde
Mai important decat sa invatam din greselile noastre, este sa invatam cum sa nu le facem... Cand e tarziu, e PREA tarziu...
- roseta.stoned
- Cercetas
Fetelor si baieti, vin cu o maaaaare rugaminte la voi. Mihaela a vorbit cu shirine despre puiuti si a spus ca nu ii mai poate tine pana pe 1 septembrie, ca pleaca saptamana viitoare din tara. Mihaela si-i doreste mult iar eu nu ii pot tine, pentru ca noi in week-enduri plecam la Campina de cele mai multe ori si atunci ne caram cu porcalanii dupa noi.
Poate cineva din Bucuresti sa ii cazeze macar o saptamana?
Banii de mancare vor fi asigurati de catre Mihaela.
Poate cineva din Bucuresti sa ii cazeze macar o saptamana?
Banii de mancare vor fi asigurati de catre Mihaela.
POZE cu Yoshi si Keops: http://www.guineapink.com
- Ada&Chitzy
- Nou venit
Pt zona Cluj-Napoca sau Dej se ofera cineva sa gazduiasca porcutzi?
- crisa24
- Cercetas
Cine se ofera sa imi tina o perioada fetele, asta in luna iulie, dar trebuie sa gasesc din timp pe cineva, in Bucuresti, Otopeni!
http://s761.photobucket.com/albums/xx26 ... 012026.mp4
Multumesc!
http://s761.photobucket.com/albums/xx26 ... 012026.mp4
Multumesc!
Poti sa faci orice in viata, daca insisti suficient de mult!
Copiii mei: Zuzu, Bruna, Sori, Pusha, Silvie de Inka, Vivi, Golda, Marni, Lucky, Ciapi, Ursei, acvarii, porumbei, 10 mate-fiecare cu numele ei, etc.
Daca cineva din targu mures nu are cu cine lasa porcutii, I'm here to help.
Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun.
Înapoi la “Gazduiri porcusori”