Unde va lasati porcutul cand plecati de acasa?
- chilli_pepper
- Membru fidel
- ZuzuBelleMel
- Membru fidel
- MihaelaStan
- Membru fidel
Porcutii mei stau singuri daca e sa lipsesc cel mult o zi, iar daca lipsesc mai mult vine bunica mea si le da sa pape ce ii zic eu!
Bunica exagereaza cu mancarea cand sunt eu plecata [le pune prea multa] si i'am zis cand sunt acasa sa nu le dea dar cand sunt plecata sa nu gasesc mormane si acum le da la strictete
Bunica exagereaza cu mancarea cand sunt eu plecata [le pune prea multa] si i'am zis cand sunt acasa sa nu le dea dar cand sunt plecata sa nu gasesc mormane si acum le da la strictete
☺♥✿♥☺ C★ufy ღ P★xy ღ M★cky ☺♥✿♥☺
-
- Initiat
-
- Initiat
eu o las pe Emi la parinti.
tata e topit dupa ea, si sentimentul pare sa fie reciproc.
i-a cules si iarba proaspata, s-a informat, citeste pe net ce si cum, stie lista de alimente permise, el a descoperit ca ii place mararul, o dragaleste mult si e cu ochii pe ea tot timpul.
of... abia astept sa avem o surioara...
tata e topit dupa ea, si sentimentul pare sa fie reciproc.
i-a cules si iarba proaspata, s-a informat, citeste pe net ce si cum, stie lista de alimente permise, el a descoperit ca ii place mararul, o dragaleste mult si e cu ochii pe ea tot timpul.
of... abia astept sa avem o surioara...
"Imi plac porcii.
Cainii ne privesc de jos. Pisicile ne privesc de sus. Porcii ne trateaza ca pe egali." (Sir Winston Churchill)
Cainii ne privesc de jos. Pisicile ne privesc de sus. Porcii ne trateaza ca pe egali." (Sir Winston Churchill)
- Alexutza_nicegirl
- Membru
eu il las pe leo acasa daca e sa plec vreo 2-3 zile.cand sunt in sb il las cu colegul de apartament, si cand sunt in bv cu parintii sau singur, cu multa mancare.nu se pune problema sa manance prea mult, ca daca nu-i mai e foame nu mai mananca.dar daca e mai mult il iau cu mine pt ca ai mei, cel putin, ii dau mancare...dar nu pun mana pe el, si cu atat mai putin nu-i fac curat.si cu colegu...nu ma prea risc, ca nu stie ce si cum...e prima oara cand are un porcusor in casa si nici nu se ocupa de el..e al meu si e in "parohia" mea
Înapoi la “Gazduiri porcusori”