Buna ziua,
Am si eu o problema in care va rog sa ma ajutati.
Porcusor de guineea cu piatra la vezica.
Am urmat tratamente cu vitamine timp de o luna, deoarece nu o puteam opera cand am aflat, abia iesind dintr o operatie de sterilizare.
Piatra avand 7 mm, din pacate nu poate fi eliminata, iar acum este blocata in uretra.
In acest moment, am primit 3 recomandari de la diferiti medici sa nu o operez, pentru ca are sanse 10% sa traiasca.
Exista posibilitatea sa reziste operatiei, dar nu si ca isi poate regla temperatura dupa aceasta.
Mi s-a recomandat sa ii dau Prednisolon, Urinovet si Urinal Akut.
Mentionez ca are pofta de mancare, insa mananca foarte putin, dar nu elimina pipi si nici caca.
Cum as putea sa o ajut in acest moment situatia ei giind destul de grava, iar de operatie nu se pune problema?
Piatra vezica ce a cazut in uretra
Moderator: emil_inka
-
- Nou venit
Re: Piatra vezica ce a cazut in uretra
In asemenea situatii, in functie de starea ei se poate lua o decizie, analizand raportul risc-beneficiu.
Suplimentele au adus o ameliorare?
Suplimentele au adus o ameliorare?
-
- Nou venit
Re: Piatra vezica ce a cazut in uretra
Da, micuta se simte mai bine acum. Pana astazi a mancat foarte putin si am hranit o cu seringe, dar astazi are pofta de mancare.
Intre timp am ajuns cu ea si la veterinar si mi a spus sa continui cu vitaminele, pentru ca ea a inceput sa faca pipi si piatra s-a micșorat. Speram sa scape de operatie.
Intre timp am ajuns cu ea si la veterinar si mi a spus sa continui cu vitaminele, pentru ca ea a inceput sa faca pipi si piatra s-a micșorat. Speram sa scape de operatie.
Înapoi la “Boli si alte probleme privind sanatatea”