Logo

 HOME

 ISTORIC

 RASE

 GENETICA

 VARIETATI CULORI

 VARIETATI BLANA

 COMPORTAMENT

 HRANIRE

 VITAMINA C

 INGRIJIRE

 REPRODUCERE

 BOLI

 PROBLEME DENTARE

 PARAZITI

 INTREBARI FRECVENTE

  FORUM

 LISTA DE DISCUTII

 TEST SI JOCURI

 LINKURI

 EXPOZITII

 CLUB

 HARTA SITE

 GALERIE FOTO


Cunostinte de baza privind intretinerea porcusorului
   Fisier in format pdf ce se poate salva, lista si distribui liber (270 KB).

Programul Acrobat Reader


Expozitii de porcusori de Guineea   Pet Expo 2013

    In perioada 31 Mai – 2 Iunie 2013 la complexul Romexpo pavilionul C6, Bucuresti a avut loc cea de-a cincea editie a targului Pet Expo dedicat animalelor de companie si iubitorilor de animale.
Ca si in anii precedenti, iubitorii de porcusori de Guineea au fost asteptati la standul rezervat pentru expozitia anuala de porcusori de Guineea, organizator al acestei expozitii fiind crescatoria Inka. Detalii si imagini foto puteti gasi pe forumul nostru si pe pagina Pet Expo.
   Pet Expo 2012

    In perioada 22-24 iunie 2012, la complexul Romexpo din Bucuresti a avut loc cea de-a patra editie a targului Pet Expo dedicat animalelor de companie si iubitorilor de animale.
La aceasta manifestare s-a desfasurat si expozitia anuala de porcusori de Guineea, organizata de Clubul Cavia Romania, crescatoria Inka.
Un filmulet de la expo se poate viziona aici!Pet Expo 2011

    Intre 10-12 iunie 2011, la Zone Arena din Bucuresti a avut lor cea de-a treia editie a targului Pet Expo dedicat animalelor de companie.
Ca si in anii precedenti, iubitorii de porcusori de Guineea au fost asteptati cu drag la standul rezervat pentru expozitia anuala de porcusori de Guineea, organizator al acestei expozitii fiind Clubul Cavia Romania, crescatoria Inka.

Imaginile foto de la expo pot fi vizionate pe forumul nostru, in topicul Expozitii 2011 aici si aici!
Un filmulet de la expo se poate viziona aici!Pet Expo 2010

    In perioada 18-20 iunie 2010 la Sala Polivalenta din Bucuresti a avut loc cea de-a doua editie a targului Pet Expo dedicat animalelor de companie.
La standul rezervat pentru expozitia anuala de porcusori de Guineea organizator a fost crescatoria Inka.

Imagini foto de la expo aici!Pet Expo 2009

Intre 14 si 17 Mai 2009 la sala Polivalenta din Bucuresti a avut loc Pet Expo 2009.
La aceasta manifestare Cavia Club Romania fost colaborator al Pet Expo 2009 si a avut propriul stand unde s-a desfasurat expozitia anuala de porcusori de guineea.

Imagini foto de la expo aici!   In perioada 19-21 septembrie 2008 la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" din Bucuresti a avut loc a IV-a editie a expozitiei de porcusori de Guineea "Prietenul meu necuvantator".

  Organizatori: crescatoriile INKA, IMPALA, BIJOU, PAULINE.


Imagini foto de la expozitie aici.
  Informatii despre premiatii expozitiei aici.

  Adresa Muzeului National de Istorie Naturala "Grigore Antipa":
  Sos. Kiseleff nr. 1, Bucuresti, sector 1.
  www.antipa.roIn perioada 16-17 iunie 2007 la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" din Bucuresti a avut loc a III-a editie a expozitiei de porcusori de Guineea "Prietenul meu necuvantator".
  Imagini foto de la expozitie aici.Prietenul meu necuvantator - expo iunie 2006, Bucuresti.
  Imagini fotoIn data de 1 - 5 iunie 2005 la Muzeului National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", Bucuresti a avut loc o expozitie de porcusori de Guineea, organizata de crescatoriile Inka si Impala.
  Imagini foto: Prietenul meu necuvantator - expo iunie 2005, Bucuresti.In data de 26 martie 2005 in cadrul expozitiei canine organizat de R.S.P.C. - Romania Schnauzer-Pinscher Club, in Sala de sport "Agronomia" din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Bucuresti a avut loc si o mini-expozitie de porcusori de Guineea.
  Scopul acestei expozitii a fost acela de a face cunoscuta aceasta specie in randul a cat mai multor iubitori de animale, si de a prezenta rasele existente in Romania si rasele de porcusori in general.
  Imagini foto: Miniexpo, martie 2005.

Porcusori ai crescatoriei Impala si Inka   


Crescatorii:
 Crescatoria INKA - Ana-Ramona Visan
 Crescatoria IMPALA - Ioana CraciunMondovics Geda
Copyright © 2001-2019. Toate drepturile rezervate.
Politica de confidentialitate

Familia Caviidae : Tabel cu valoarea nutritiva a unor verdeturi, legume, fructe : Mit si realitate : Date fiziologice : Hranire artificiala : Cusca pentru porcusori : Porcusorul meu musca : Musca gratiile custii : Hranirea si ingrijirea puilor orfani